Bestel NOX

Over NOX Sleep Drink

1 | NOX Sleep Drink
De basis van NOX Sleep Drink

2 | Wat zit er in
Informatie over de ingrediënten

3 | Wanneer drink je het
Informatie over de momenten waarbij NOX kan helpen

4 | Hoe gebruik je het
Informatie over hoe je NOX het best kan gebruiken

 

1 | NOX Sleep Drink

Samengevat

NOX Sleep Drink helpt je gemakkelijk in slaap te vallen, ongestoord door te slapen en fris wakker te worden. Het hoofdingrediënt is Mulungu. Het Mulungu extract wordt in apotheken in Brazilië verkocht om slapeloosheid te behandelen en slaappatronen te reguleren. In samenwerking met een laboratorium gespecialiseerd in medicinale plantenextracten hebben wij Mulungu verwerkt in een blend met Valeriaan, Tilia en Passiflora.

Onderzoek

De ontwikkeling van NOX Sleep Drink heeft drie jaar geduurd. In deze periode hebben we onderzoek gedaan naar natuurlijke ingrediënten die zowel het in slaap vallen vergemakkelijken als het doorslapen bevorderen. In samenwerking met een laboratorium gespecialiseerd in medicinale plantenextracten hebben we talloze ingrediënten onderzocht en getest. En vervolgens hebben we met ons eigen onderzoeksteam verschillende combinaties klinisch getest. Een blend van Mulungu, Valeriaan, Tilia en Passiflora boekte het meest slaapverwekkende resultaat. Voor meer informatie over ons onderzoek zie de “NOX Onderzoek” pagina.

Natuurlijke Ingrediënten

Geen chemische rotzooi maar natuurlijke ingrediënten. Medicinale plantenextracten werken het best wanneer de planten in natuurlijke omstandigheden groeien en op het juiste moment worden geoogst. De planten waarvan wij de extracten gebruiken worden dan ook zoveel mogelijk geteeld op duurzame en natuurlijke wijze. In omstandigheden die overeenkomen met hun gebied van herkomst. De planten die wij gebruiken groeien van nature in verschillende gebieden. Mulungu is een tropische plant, Passiflora een subtropische plant en Tilia en Valeriaan groeien het best in gematigde klimaatzones. De boeren waarmee wij samenwerken volgen de werkwijze van permacultuur. Waarbij, in tegenstelling tot monocultuur, een natuurlijk balans tussen plant en omgeving wordt gecreëerd. Daarnaast extraheert het laboratorium waarmee wij samenwerken de plantenstoffen zonder daarbij synthetische oplosmiddelen te gebruiken. Hierdoor zijn er in NOX alleen maar natuurlijke ingrediënten te vinden.

 

2 | Wat zit erin?

Mulungu

Mu-lun-gu; het klinkt goed én het kan je heerlijk laten slapen. Traditioneel wordt het extract van de bast van deze Braziliaanse boom gebruikt om slapeloosheid te behandelen en slaappatronen te reguleren. Tegenwoordig wordt Mulungu in apotheken in Brazilië en andere Zuid Amerikaanse landen verkocht om slapeloosheid te behandelen en slaappatronen te reguleren. Verrassend genoeg is dit natuurlijke hulpmiddel in Europa vrij onbekend.

Valeriaan

Van deze plant heb je waarschijnlijk weleens gehoord. Een extract van de wortel wordt gebruikt als kalmeringsmiddel bij slapeloosheid en stress. Het Europees Geneesmiddelenbureau erkent het dan ook officieel als geneeskrachtig kruid: “Er is voldoende experimenteel klinisch onderzoek om aan te tonen dat Valeriaan slaap bevordert”.

Tilia

Tilia, ook wel de linde genoemd, is een boom die van nature in gematigde klimaatzones groeit. De kleine witte en gele bloemen van deze boom bevatten de effectieve stoffen die in NOX Sleep Drink verwerkt zijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het extract van deze bloemen het in slaap vallen bevordert, de slaaptijd verlengt en de spieren ontspant.

Passiflora

Passiflora is een tropische plant, ook wel bekend als passiebloem. Extracten van Passiflora worden gebruikt als kalmeringsmiddel, om angst te verminderen en slaap te verbeteren. Hoewel het nog niet precies duidelijk is welke actieve stoffen hiervoor verantwoordelijk zijn, wordt Passiflora door het Europees Geneesmiddelenbureau officieel erkend als een effectief geneeskrachtig kruid.

Wil je meer weten over de wetenschappelijke onderbouwing (en waarom we juist deze ingrediënten gebruiken voor NOX Sleep Drink), zie dan de “NOX Onderzoek” pagina.

 

3 | Wanneer drink je het?

Als je goed wilt slapen. Een goede nachtrust is niet altijd vanzelfsprekend. Een kwart van de Nederlanders slaapt dagelijks slecht. En de meesten van ons kennen allemaal wel van die periodes waarin we slechter slapen dan anders. Dit kan door onregelmatige werktijden komen of een jetlag, stress van verhuizen of door hoge prestatiedruk.

Ritme veranderingen

Heb je onregelmatige werktijden, ben je steward(ess), werk je in de horeca of in de gezondheidszorg? Ga je een weekend laat naar bed en wil je op zondag bijtijds in slaap vallen? Door ritme veranderingen kun je soms lang wakker liggen. NOX helpt je op natuurlijke wijze bij het herstellen van je slaappatroon.

Spannende tijden

We hebben allemaal wel eens periodes waarin het moeilijker is om te ontspannen. Verhuizen, verliefd zijn, een nieuwe baan; in deze spannende tijden kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen. Terwijl je juist tijdens deze periodes je slaap extra hard nodig hebt. NOX Sleep Drink helpt je te ontspannen en tot rust te komen.

Prestatiedruk

“En wat als…” “En waarom…” “En hoe…” Hoge prestatiedruk of grote verantwoordelijkheden kunnen ervoor zorgen dat je het moeilijk vindt om je gedachten te laten rusten. NOX Sleep Drink helpt je te ontspannen en sneller in slaap te vallen, waardoor je fris wakker wordt. Klaar voor nieuwe uitdagingen.

Als je gewoon niet kunt slapen

Soms gaat alles gewoon zijn gangetje en tóch kun je de slaap niet vatten. NOX Sleep Drink heeft gelukkig geen reden nodig om jou een heerlijke nachtrust te geven. Goede slaap verdien je altijd.

 

4 | Hoe gebruik je het?

NOX werkt het best als je de tijd neemt om tot rust te komen voor je naar bed gaat.

1 | In de koelkast bewaren

2 | Schudden voor gebruik

3 | Drink NOX een half uur voor het slapen gaan

4 | Dan even ontspannen, slaap lekker!

 

Meer weten?

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop:
“NOX FAQ | Veelgestelde vragen en antwoorden”

Meer weten over de reden voor NOX en het team erachter, zie dan:
“OVER NOX | Alles over het NOX team”