Bestel NOX

Over NOX Sleep Drink

1 | NOX Sleep Drink
De basis van NOX Sleep Drink

2 | Wat zit er in
Informatie over de ingrediënten

3 | Wanneer drink je het
Informatie over de momenten waarbij NOX kan helpen

4 | Hoe gebruik je het
Informatie over hoe je NOX het best kan gebruiken

 

1 | NOX Sleep Drink

Samengevat

NOX Sleep Drink bevordert de natuurlijke nachtrust, en helpt je om fris wakker te worden. Tilia wordt traditioneel gedronken voor het slapen gaan. In samenwerking met een laboratorium gespecialiseerd in plantenextracten hebben wij Tilia verwerkt in een blend met Valeriaan en Passiflora. NOX is op smaak gebracht met granaatappel en een vleugje kaneel.

Onderzoek

De ontwikkeling van NOX Sleep Drink heeft drie jaar geduurd. In samenwerking met een laboratorium gespecialiseerd in plantenextracten hebben we talloze ingrediënten onderzocht. Een blend van Tilia, Valeriaan en Passiflora was het resultaat. Voor meer informatie over ons onderzoek zie de “NOX Onderzoek” pagina.

Natuurlijke Ingrediënten

Geen chemische rotzooi maar natuurlijke ingrediënten. Plantenextracten werken het best wanneer de planten in natuurlijke omstandigheden groeien en op het juiste moment worden geoogst. De planten waarvan wij de extracten gebruiken worden dan ook zoveel mogelijk geteeld op duurzame en natuurlijke wijze. In omstandigheden die overeenkomen met hun gebied van herkomst. De planten die wij gebruiken groeien van nature in verschillende gebieden. Passiflora een subtropische plant en Tilia en Valeriaan groeien het best in gematigde klimaatzones. De boeren waarmee wij samenwerken volgen de werkwijze van permacultuur. Waarbij, in tegenstelling tot monocultuur, een natuurlijk balans tussen plant en omgeving wordt gecreëerd. Daarnaast extraheert het laboratorium waarmee wij samenwerken de plantenstoffen zonder daarbij synthetische oplosmiddelen te gebruiken. Hierdoor zijn er in NOX alleen maar natuurlijke ingrediënten te vinden.

 

2 | Wat zit erin?

Valeriaan

Van deze plant heb je waarschijnlijk weleens gehoord. Een extract van de wortel wordt gebruikt voor een betere nachtrust. Valeriaan bevat vluchtige olie en valepotriaten die een rustgevende invloed hebben.

Tilia

Tilia, ook wel de linde genoemd, is een boom die van nature in gematigde klimaatzones groeit. De kleine witte en gele bloemen van deze boom bevatten de stoffen die in NOX Sleep Drink verwerkt zijn. Linde helpt om te ontspannen.

Passiflora

Passiflora is een tropische plant, ook wel bekend als passiebloem. Extracten van Passiflora worden gebruikt in spannende tijden en bij innerlijke onrust.

Wil je meer weten over de onderbouwing (en waarom we juist deze ingrediënten gebruiken voor NOX Sleep Drink), zie dan de “NOX Onderzoek” pagina.

 

3 | Wanneer drink je het?

Een half uur voor het slapen gaan. Een goede nachtrust is niet altijd vanzelfsprekend. En de meesten van ons kennen allemaal wel van die periodes waarin we een betere nachtrust kunnen gebruiken. Dit kan door onregelmatige werktijden komen of een jetlag, stress van verhuizen of door hoge prestatiedruk.

Ritme veranderingen

Heb je onregelmatige werktijden, ben je steward(ess), werk je in de horeca of in de gezondheidszorg? Ga je een weekend laat naar bed en wil je op zondag bijtijds in slaap vallen? Door ritme veranderingen slaap je soms niet lekker. NOX helpt je op natuurlijke wijze aan een lekkere slaap.

Spannende tijden

We hebben allemaal wel eens periodes waarin het moeilijker is om te ontspannen. Verhuizen, verliefd zijn, een nieuwe baan; in deze spannende tijden kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen. Terwijl je juist tijdens deze periodes je slaap extra hard nodig hebt. NOX Sleep Drink helpt je op natuurlijke wijze te ontspannen en tot rust te komen.

Prestatiedruk

“En wat als…” “En waarom…” “En hoe…” Hoge prestatiedruk of grote verantwoordelijkheden kunnen ervoor zorgen dat je het moeilijk vindt om je gedachten te laten rusten. NOX Sleep Drink helpt je met o.a. Valeriaan te ontspannen en sneller in slaap te vallen, waardoor je fris wakker wordt. Klaar voor nieuwe uitdagingen.

Als je gewoon niet kunt slapen

Soms gaat alles gewoon zijn gangetje en tóch kun je de slaap niet vatten. Gelukkig heb je geen reden nodig om NOX te drinken voor het slapen gaan. Goede slaap verdien je altijd.

 

4 | Hoe gebruik je het?

NOX werkt het best als je de tijd neemt om tot rust te komen voor je naar bed gaat.

1 | In de koelkast bewaren

2 | Schudden voor gebruik

3 | Drink NOX een half uur voor het slapen gaan

4 | Dan even ontspannen, slaap lekker!

 

Meer weten?

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop:
“NOX FAQ | Veelgestelde vragen en antwoorden”

Meer weten over de reden voor NOX en het team erachter, zie dan:
“OVER NOX | Alles over het NOX team”