Shop

De ervaringen van echte slapers

Je ziet: onze slaapdrank werkt gelukkig voor veel mensen, maar niet voor iedereen op dezelfde manier. Kies een onderwerp voor relevante resultaten, lees deze eerlijke reviews en ontdek wat NOX voor jou kan betekenen.

 

4/5 - gemiddelde score
Schrijf een review
10 november 2017

Edwin

Hallo NOX medewerkers, Ik heb twee van de drie blikjes weggegooid van wegen de Expiratie datum. Ik vind dat je na 1 blikje eigenlijk nog niets kan merken over de werking van NOX. Ik heb een voorstel ik koop weer drie blikjes en jullie voegen er drie bij, voor de blikjes die ik reeds betaald heb en waarvan ik er twee heb weggegooid. Ik probeer de 6 blikjes NOX opnieuw uit en ik beloof jullie dat ik het resultaat weer in een review plaats. Heb ik een deal?

10 november 2017

Edwin

Hallo mensen van NOX, ik heb twee van de drie blikjes weggegooid i.v.m. de Expiratie datum. Ik heb een voorstel: Ik bestel wederom 3 blikjes en die betaal ik ook dan, maar jullie zenden er drie bij voor de drie blikjes die ik reeds betaald heb en waarvan ik er 2 heb weggegooid. Ik wil dan de 6 blikjes weer uitproberen omdat na 1 blikje geen goed gevoel heb gekregen over dit product. Ik beloof na deze test met de zes blikjes ik mijn ervaring op jullie Website zal plaatsen. Heb ik een deal?

08 november 2017

Edwin

Ik heb ook het de 3 blikjes NOX gekocht om te kijken of ik ook nu eens lekker kan doorslapen. Maar helaas het werkt totaal niet bij mij en moest toch weer rond 2:00uur naar het toilet. Al die tijd wakker gelegen. Een nare bijkomstigheid is dat na het leeg drinken van het blikje, bij toeval onder het blik zagen de blikjes NOX over de EXPIRATIE tijd waren. Volgens de opdruk was de uiterste datum 31 oktober 2017. En dat vinden we heel erg slecht. Diverse keren gebeld, maar ze nemen gewoon niet op, vermoedelijk weten wel degelijk dat ze fout bezig zijn. We hebben reeds een e-mail gestuurd en we zijn benieuwd of ze reageren.

Hoi Edwin,

 

Tot onze spijt staan op een aantal NOX blikjes onjuiste houdbaarheidsdata vermeld. We zijn hier zelf net achter en zijn momenteel druk bezig voorgaande (en toekomstige) klanten hiervan op de hoogte te stellen.

De blikjes met houdbaarheidsdatum 31-10-2017, zijn in werkelijkheid houdbaar tot 31-01-2018.

 

Vervelend om te horen dat NOX voor jou niet het gewenste effect heeft gehad. Binnenkort starten we een gratis onderzoek bij NOX, daarmee kun je meer over je eigen slaap te weten komen. Naast inzichten in je eigen slaap, bieden we op basis van de resultaten ook persoonlijk slaapadvies. Hopelijk kunnen we je in de toekomst op deze manier alsnog helpen beter te slapen.

 

Voor meer informatie over het onderzoek en of vragen/feedback kun je mij persoonlijk contacten op simon@noxsleepdrink.com, dan help ik je naar wens verder.

 

Bedankt voor je review, vriendelijke groet,

Simon (medeoprichter)

13 oktober 2017

Arjun

Ik dacht ik probeer het even en ik merkte het effect sochtends wel enorm. Normaal niet zo’n ochtendmens maar dit was heerlijk wakker worden…

Hoi Arjun,

 

Goed om te horen dat je lekker bent wakker geworden met NOX.

 

We proberen met NOX alle aspecten van slaap aan te pakken: slaap vatten, doorslapen, uitgerust wakker worden.

Omdat iedereen anders is verschilt het effect van NOX soms enigszins per persoon.

Persoonlijk ervaar ik van NOX ook vooral een heel uitgeslapen gevoel.

Bedankt voor je review!

 

Vriendelijke groet,

Simon (medeoprichter)

13 oktober 2017

Arjan

Werd lekker uitgerust wakker met NOX.

12 oktober 2017

T. Á.

Het slaapdrankje werkte niet goed. Sneller in slaap vallen was niet zo
Beter slapen niet
En frisser wakker worden ook niet

06 september 2017

Nick

Ik heb een 3-pack van NOX uitgeprobeerd om te kijken of het effect heeft op mijn slaap. Dit omdat ik vaak midden in de nacht wakker wordt en vervolgens moeilijk in slaap kan komen. NOX had eigenlijk meteen effect. Ik merkte dat ik beter in slaap kwam en beter doorsliep. Zeker voor herhaling vatbaar..

02 september 2017

Tanja

Geen positieve verandering naar het drinken van NOX.

31 augustus 2017

Dick

Ik probeer zo nu en dan de hasj in de avond te laten liggen. Echter heb ik dan moeite met in slaap vallen, dit spul maakte mij slaperig genoeg om vrijwel direct in te slapen en heeft een prettigere werking voor mij dan een melatoninepil.

29 augustus 2017

Eva

Proefpakket gekocht van 3 blikjes. Werkt niet. Voelde niks geen extra ontspanning en sliep nog steeds slecht in

17 augustus 2017

Anne

Ik slaap al jaren slecht door de overgang. Nox geprobeerd. Ik werd nog wel een keer wakker, maar sliep langer door en werd uitgeruster wakker dan ik in lange tijd heb meegemaakt.

09 augustus 2017

Kimberley

Ik was een stuk duffer na het drinken van NOX en viel daardoor ongekend snel in slaap. Heerlijk geslapen!! en ook fris weer wakker:)!

07 augustus 2017

Emmelien

Ik blijf me verbazen over hoe veel beter ik opsta na het nemen van NOX voor het slapen gaan, hoe lang of kort ik ook slaap.

07 augustus 2017

Michiel

Als ik mijn kussen raak slaap ik, maar wil nog weleens ’s nachts wakker worden om vervolgens weer een tijdje wakker te liggen voordat ik weer in slaap val. NOX geprobeerd, en echt een goede nacht gemaakt. Daardoor voelde ik me ook nog eens sinds lange tijd, fitter bij het opstaan!

07 augustus 2017

Jan de Vries

Ik heb goed geslapen met NOX. Voor inslapen werkte het bij mij redelijk (niet extreem goed) maar ik heb zeker wel beter doorgeslapen terwijl ik meestal een aantal keer wakker wordt per nacht. Ik zou het anderen aanraden om NOX te proberen.

07 augustus 2017

Jonathan

Na meerdere zaken te hebben geprobeerd om maar een goede nachtrust te hebben, twee dagen geleden ook NOX maar eens geprobeerd. Heerlijk geslapen, maar nog belangrijker, ik stond weer als herboren op, echt fijn!

07 augustus 2017

Diego

Forced by my roommate I tried this sleep drink with huuuuuuge skepticism. It tastes good but most importantly it really helps you sleep. I'm not the kind of guy that leaves any product review at all unless it is very negative but I was particularly surprise with this drink's effect and I would recommend it to everyone with sleeping issues or just everyone that wants to sleep better.

04 augustus 2017

San Tino

Na toch een beetje sceptisch tegenover een slaapdrankje te staan, ben ik helemaal om. Ik viel makkelijker in slaap en toen ik wakker was geworden voelde ik mij energieker omdat ik voor mijn gevoel dieper had geslapen.

Aanrader!

04 juli 2017

Sarah Koos

Ik kan de laatste maanden niet goed inslapen en ik word vaak ook te vroeg wakker. Op de avond dat ik NOX dronk voelde het niet alsof ik bedwelmd raakte maar ik viel wel heel vroeg in slaap en ik werd pas na 8 uur wakker. Echt heel fijn! Ik weet niet of het toeval was want het voelde niet bedwelmend maar ik ga het zeker nog een keer proberen.

19 april 2017

Annemarie

“Ik drink een half blikje per keer en slaap wat dieper en word er ontspannen van”

22 maart 2017

DSK

“Awesome”

06 februari 2017

Thomas

“Beetje zelfde effect als sleep juice, maar minder moe de ochtend erna.”

04 februari 2017

Jimmy

“Heb het duidelijk gevoeld. Werd opeens heel suf ging liggen en was weg. Heb heerlijk kunnen slapen! Dank jullie wel”

04 februari 2017

Jeannette

“I felt sleepy but did not fall asleep and have been out of bed for 1.5 hours during the night”

15 januari 2017

Jerry

“Een algehele relaxatie over mijn lichaam en mijn ogen voelde erg zwaar aan. Je valt lichtelijk weg, zo voelt het.”

01 januari 2017

Anna

Werd slaperig, terwijl ik vaak nog wakker lig of nog filmpjes ga kijken (wat nu dus niet nodig was). Ook heb ik de hele nacht geslapen zonder wakker te worden, terwijl ik vaak toch even wakker word na een paar uur slaap.

18 december 2016

Yvonne

Het drankje had helaas geen enkel effect op mijn nachtrust. Ik hen nog steeds onrustig geslapen, werd vaak wakker en stond vermoeid op.

14 december 2016

Michel

20 november 2016

Alexandre

Ik werd uitgerust wakker.

14 november 2016

Anna

5 avonden achtereen, een half uur voor het naar bed gaan, een blikje NOX gedronken. Helaas voor mij geen enkel resultaat. Heb totaal niets waargenomen van enig effect dan ook!

05 november 2016

Lauren Verster

Ik heb een paar keer nox geprobeerd nu en heb echt het idee dat ik lekkerder wakker wordt, alsof ik zachter en rustiger geslapen heb. Mijn geliefde vriend voelt nooit wat (van niks-daar kun je alles ingooien), maar zelfs die heeft het idee dat hij nu wel dieper sliep. Ik zou het een keer proberen. PS. Kan het eigenlijk samen met een wijntje?

04 november 2016

Kimberley

Het concept is goed, natuurlijk in slaap en uitgerust wakker, maar het werkte totaal niet, helaas. Smaak is goed, soort prijzige limonade (;

22 oktober 2016

Chris van der Marel

Heb het drankje voor het eerst gedronken en gaf mij zeker een rustig/slaperig gevoel en over de smaak valt voor mij niet te twisten, lekker kaneelachtig! Toi toi. Dus; Onder de 18 nix en boven de 18 voor iedereen en overal!

21 oktober 2016

Mo Kam

Not faster, but i definitly woke up more refreshed.

20 oktober 2016

Martin Heller

sleeping in better staying asleep no positive effect waked up with a headache

15 oktober 2016

Olivier

Ik sliep goed. Ik had al een paar dagen een verkeerd ritme die ik niet kon doorbreken. Viel elke nacht pas rond 04.00 in slaap. Ik had nox om 23.00 gedronken. Eerst voelde ik me ontspannen en om half één had ik zin om te slapen en dat lukte. Eindelijk. Goed geslapen en wakker geworden.

13 oktober 2016

Marty

I don’t have any sleeping problems but the drowsiness after drinking NOX was clearly noticeable.

07 oktober 2016

Annelies

Inderdaad, het drankje maakt slaperig. Nu is inslapen niet mijn probleem maar na twee uur weer wakker worden. Helaas heeft NOX me deze uren niet geholpen en lag ik alsnog wakker. Maar het was het proberen waard en de smaak was prima.

03 oktober 2016

Marie

Every now and then it can take a while for me to get to sleep because I’m quite active during the day and can’t seem to ‘ unwind’, which does have a effect on my overall performance the following morning. I’ve tried this a few times now and the difference is subtle, but noticable: I seem to gain that extra hour of sleep that I so desperately need, and I wake up quite less grumpy and ready to take on the day. I’d highly recommend this for people struggling with that same problem! The taste is perfectly fine as well. I do prefer it chilled, it makes it nice and refreshing.

26 september 2016

Ray

Normaal gesproken duurt het vaak even voordat ik inslaap, ik word meestal meerdere keren per nacht wakker en ik slaap gemiddeld rond de 6 uur. Gisteravond 45 min voor het slapen gaan het blikje opgedronken. Best een lekker drankje! Na 30 min werd ik duf en ging ik naar bed. Toen ik mijn kussen raakte was ik weg, al gebeurt dat wel vaker. Ik heb 8,5 uur geslapen en ik ben maar 1x wakker geworden om te plassen, mijn telefoon was die nacht uitgevallen waardoor mijn wekker niet af ging. Ik voelde me na het ontwaken erg uitgerust al is dat logisch na 8,5 uur slaap. Wel werd ik steeds duffer naarmate de dag vorderde, alsof ik in een roes zat… Kortom, lekker geslapen maar met voor mij misschien een bijwerking. En door een samenloop van omstandigheden kan ik de werking niet 100% objectief beoordelen maar ik ga het zeker nog een keer proberen als ik de dag er na vrij ben.

20 september 2016

Janine Osmers

Heerlijk geslapen

19 september 2016

Annika

Al een paar minuten na het drinken van Nox werd ik rozig en slaperig. Binnen no time heerlijk ingedut en de volgende ochtend als herboren wakker. Aanrader!

19 september 2016

Tineke

absoluut niet beter, eerder … veel wakker geworden en al vroeg helemaal niet meer geslapen … 1 ster is helaas te veel

19 september 2016

Haneen

Ik sliep zeker beter met Nox, het voelde alsof ik dieper sliep. De smaak van Nox vind ik een beetje aan de zoete kant smaken maar de kruiden erin zijn heerlijk! Ga zo door!

18 september 2016

Diana

Helaas deed het nauwelijks iets. Ik wil zo graag doorslapen maar ook met Nox lukt dit niet.

07 september 2016

Danielle

Geweldige nachtrust. Ik viel als een blok in slaap en werd fris en fit wakker. Aanrader!

07 september 2016

Menar

Ik viel vrij snel inslaap voor mij doen. Normaal gesproken Schriek ik een paar keer wakker maar met Nox sliep ik heerlijk door! Het lijkt wel een wonder middel. Ik had ook het gevoel dat ik uitgerust wakker werd. Het is vast en zeker een middel die ik iedereen aanraad en gun!!!

04 september 2016

Leon

Beter geslapen. Na een aantal biertjes heb ik lekker geslapen

03 september 2016

Nina

Werd wel echt moe na een uur.. maar was ook laat. Daarbij vond ik hem erg kaneelig… maar dat is smaak en daar ging het niet om..

23 augustus 2016

Hedzer

Goed tot rust gekomen ’s avonds vanuit een hectische dag en daardoor goed in slaap kunnen vallen.

22 augustus 2016

Arne

Lekker! Een soort van chille thee smaak, frisdrank maar niet fizzie maar relaxed. Ik slaap over het algemeen goed dus weet niet zeker of ik er nu beter van sliep, weet wel zeker dat het lekker was.

22 augustus 2016

Danielle

To be very honest, I was very sceptical about Nox after just reading about it. I was how ever, so pleasantly surprised after sleeping like a child and especially, waking up as if I was on holiday. It truly lives up to its name! Whether I have been partying, am stressed or anxious, or just cannot sleep, it does the same every time. Thanks for being there to improve my quality of life!

04 juli 2016

Ali

Ik merkte echt helemaal niets helaas..

20 september 2015

Jay

NOX had bij mij een kalmerende werking

20 september 2015

Nikki

Het gevoel dat je spieren wat slapper worden.

19 september 2015

Hans

Warm en intens bij het opdrinken en bij het inslapen zonk ik weg in me bed

16 september 2015

Aidra

Het krijgen van een rozig gevoel voor het slapen gaan. ‘S ochtends werd ik uitgerust wakker.

14 september 2015

Gaia

Niet te sterke werking voor mij

13 september 2015

Wouod

Iets doezeliger

13 september 2015

Kim

Rustgevende werking

13 september 2015

Nien

Ik viel wel heel erg snel in slaap.

13 september 2015

Lisa

Beetje slaperig

13 september 2015

Mara

Weinig, wel lekker geslapen

04 september 2015

Ainy

Bij het inslapen merkte ik wel degelijk verschil. Mijn gedachten werden merkbaar langzamer en communiceren ging minder makkelijk. Niet op een onprettige manier overigens. Ik wilde slapen ipv kletsen en dat is goed.

04 september 2015

Michel

Meer ontspannen

02 september 2015

Nora

Een hele diepe slaap terwijl ik met 30 man in een tent sliep. en fit wakker worden

01 september 2015

Nino

Na 4 dagen hard werken was het moeilijk om het werkelijk effect te meten maar de dag nadat ik NOX had genomen was de meest energieke.

14 september 2014

Leah

Ik sliep erg snel in, zonder dat moment van ‘malen’ of andere gedachten.