Bestel NOX

De ervaringen van echte slapers

Je ziet: onze slaapdrank werkt gelukkig voor veel mensen, maar niet voor iedereen op dezelfde manier. Kies een onderwerp voor relevante resultaten, lees deze eerlijke reviews en ontdek wat NOX voor jou kan betekenen.

 

4/5 - gemiddelde score
Schrijf een review
25 maart 2018

Marvin

Op moment van schrijven heb ik Nox eenmaal getest. Heb het voor het slapen gedronken en viel relatief snel in slaap. Ik durf nog niet te concluderen of het drankje effect heeft gehad, maar dit smaakt naar meer! Wat betreft de smaak hoor je mij niet klagen!

Beste Marvin,

Goed om te lezen dat NOX als snel effect had op het slapen. Fijn dat je het ook lekker vind 🙂

Bedankt voor je reactie, slaap lekker!

Team NOX

19 maart 2018

BArt Jan

Eigenlijk nooit moeite gehad met in slaap vallen. Dus toen een vriend me een blikje Nox gaf zei ik “niet nodig”. Toch geprobeerd en inderdaad, ik viel niet beter of sneller in slaap. Maarrrrrr…potverdorie wat werd ik fris wakker. Echt niet normaal fruitig was ik. Dus Nox, chapeau. Weet niet hoe het werkt verder, maar ’t werkt als een zonnetje! Denk dat ik voor het festivalseizoen even een paar keer langs de Etos ga. Groet, BJ

Hoi Bart Jan,

Fijn om te horen dat je ondanks dat je NOX naar eigen zeggen niet nodig had, toch merkte dat NOX een verschil maakte bij het wakker worden! Gaaf dat je NOX kunt kopen bij een Etos in de buurt.

Veel plezier op de festivals en slaap lekker 🙂

Team NOX

 

15 maart 2018

Nicolas

Ik wilde het eigenlijk online kopen, maar zag toevallig dat het ook in de Etos ligt. Vind ik veel fijner! Ik slaap ’s nachts niet zo diep en wordt daardoor best groggy wakker. Met NOX voelde mijn slaap veel vaster aan. Ik werd lekker fris wakker, zelfs voordat m’n wekker ging!

Hoi Nicolas,

Goed om te horen dat je NOX hebt kunnen vinden bij de Etos in de buurt! Nog beter om te horen dat je frisser wakker bent geworden en dat je blij bent met de effecten van NOX op jouw slaap.

Bedankt voor je reactie en slaap lekker!

Team NOX

15 maart 2018

Diego

My roommate let me tried one a few months ago and It sent me to sleep way earlier than my sleeping routine time. I was very sceptical about it but not anymore after one can.

The taste is also pretty good. Sometimes I’m actually tempted to open a can in the middle of the day but I’m just scared of getting too relaxed and having to take a nap.

I would definitely recommend this product to both people with sleeping issues and just people that would like to get a more quality sleep.

Hi Diego,

Thanks you for your review. We’re glad to hear that you like drinking NOX!

Team NOX

 

15 maart 2018

Chiara Kam

Ik heb vaak slaapproblemen, van moeilijk inslapen, ’s nachts wakker worden en te vroeg wakker worden na nog te weinig hebben geslapen, waardoor ik vaak door de dag heen heel moe en versuft ben. Doorslapen gaat voor mij een stuk beter met NOX, waardoor ik frisser wakker word. Op het inslapen werkt het voor mij niet direct diezelfde nacht, maar wanneer ik door de dag frisser ben doordat ik doorgeslapen had en uitgeruster wakker werd, slaap ik de volgende avond wel sneller in als ik weer een NOX drink. Voor mij lijkt het dus alsof het niet een sterk paardenmiddel is waar je in 1x als een blok van in slaap dondert, maar iets wat subtieler en indirecter werkt en voor mij dus beter als het ik 2 of 3 dagen gebruik. Dit stelt mij juist gerust omdat ik al lang iets natuurlijks zoek en de meeste dingen die goed zijn voor je algemene gesteldheid, ook gelijk gaan met het ritme van natuurlijke cycli en dus met geduld aangewend moeten worden. Ik geloof dus in NOX omdat het voor mij beaamd dat het op een lichamelijk prettige manier op je gehele systeem inwerkt

Beste Chiara Kam,

Goed om te horen dat je blij bent met de wat subtielere werking van NOX in vergelijking met andere dingen die je hebt geprobeerd. Natuurlijk altijd fijn om te lezen dat het voor voldoet aan de verwachtingen!

Bedankt voor je reactie, slaap lekker 🙂

Team NOX

13 maart 2018

Elvira

Ik had een vervelende periode vol kopzorgen. Drie nachten op rij niet geslapen. Een vriend gaf me een blikje nox. Binnen een halfuur na het drinken van nox voelde ik m’n hoofd ‘wattig’ worden en werd alles zachter. Ik viel gewoon relaxed in slaap en werd uitgerust wakker. Dank jullie wel!!

Hoi Elvira,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je na het drinken van een blikje NOX relaxt in slaap bent gevallen en met een uitgerust gevoel wakker bent geworden!

Bedankt voor je review en slaap lekker 🙂

Team NOX

08 maart 2018

Anna

Zo fijn om eindelijk sneller te kunnen slapen! De smaak van Nox is niet mijn favoriet maar van de inhoud word ik erg blij!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Hoi Anna,

Fijn om te horen dat je lekkerder slaapt door NOX!

Bedankt voor je reactie en feedback.

Team NOX

06 maart 2018

Tessa

Bij mij heeft NOX zeker gewerkt. Ik merkte dat ik na een half uur in slaap viel i.p.v twee uur wakker liggen. Heel fijn!

Hoi Tessa,

Fijn om te horen dat NOX goed voor je werkt!!

Bedankt voor je reactie, en slaap lekker.

Team NOX

28 februari 2018

Anna

Ik heb de laatste weken niet goed kunnen slapen, ik werd er gek van. Deze week 3 dagen nox gedronken en het werkt! Ik voelde ontspanning en kon heerlijk inslapen. Ik voel me eindelijk weer fit. Ik was sceptisch omdat ik al eerder valeriaan en passiebloem tabletten van Valdispert heb geprobeerd en dat werkte nauwelijks. Mulungu kende ik niet maar dat zal bij mij wel het effect verklaren.

Hi Anna!

Wat ontzettend fijn om te horen dat NOX voor je werkt nadat je meerdere dingen hebt geprobeerd! Super goed dat je je ontspannen voelt en fitter!

Slaap lekker 🙂

 

Team NOX

26 februari 2018

Arti

Wat een verademing om gewoon in slaap te vallen ipv eerst anderhalf uur de secondewijzer te volgen. Geniaal spul dit. Hiervoor gebruikte ik melatonine maar ik zag dit toevallig in de Etos staan. Elke cent waard!

Hoi Arti,

Wat goed om te horen dat je sneller in slaap bent gevallen dankzij NOX! Altijd leuk om te horen dat je ons hebt gevonden in de buurt bij Etos!

Bedankt voor je reactie en slaap lekker

Team NOX

26 februari 2018

Sander

Ik heb zelden zo goed doorgeslapen als afgelopen nacht. Ik werd pas wakker toen mijn wekker ging!

Hoi Sander!

Goed om te horen dat NOX je een goede nacht slaap heeft gegeven. Bedankt voor je reactie!

Slaap lekker. Team NOX

 

25 februari 2018

Janneke

Bij mij werkte Nox niet.
Het drankje heeft trouwens te veel suikers: een blikje van 250 ml heeft 13 gram aan suikers…terwijl er bij vrouwen een maximum van 20 gram aan suikers hoort — over een hele dag!

Hoi Janneke,

Jammer om te horen dat de resultaten van NOX niet voldoen aan je verwachting!

Wat betreft de suikers in NOX, dit zijn natuurlijke suikers. Wij hebben geen suiker toegevoegd in ons drankje, maar ingrediënten gebruikt die van nature zoet zijn of in combinatie met andere ingrediënten zoet smaken.

Bedankt voor je feedback 🙂

Team NOX

23 februari 2018

Leonie G.

Het werkte bij mij heel goed voor een eerste keer. Heb het voor het eerst gebruikt omdat ik nogal een rotdag achter de rug had en dan vaak nóg langer wakker lig dan normaal. Half uur voor t slapen gaan opgedronken en viel goed inslaap en ook doorgeslapen. Ik vind het wel echt heel smerig maar daar moet je maar even doorheen bijten…

Hi Leonie,

Jammer om te horen dat de smaak van NOX niet je favoriet is. Maar wat fijn om te horen dat je lekker hebt kunnen slapen na een rotdag!

Bedankt voor je reactie en feedback. Slaap lekker!

Team NOX

23 februari 2018

Jasper

Op 15 februari besteld. Nog niets ontvangen. Kreeg mail dat adres niet goed was doorgekomen bij PostNL.. Heb alleen bericht van BubblePost gehad en op track en trace staat 3 dagen later dat het succesvol is afgeleverd. Niets ontvangen. Weer gemaild naar Nox. Na 4 dagen nog steeds geen reactie… Dit bedrijf is nog niet uit de kinderziektes lijkt het…

Beste Jasper,

we zijn blij dat je inmiddels je pakketje in huis hebt, en hopen dat je alsnog van een goede slaap kan genieten. Bedankt voor je feedback.

Team NOX

01 februari 2018

Friedel van Geenen-Ernst

Bij mij werkt dit drankje niet. In plaats van een keer per nacht uit bed om naar het toilet te gaan moet ik er nu twee of drie keer uit. Vind het niet prettig om zo'n blik leeg te drinken kort voor het slapen gaan. Geen succes voor mij dus.

20 januari 2018

Rene

Ben niet zo van de revieuws!! maar ben in jaren niet zo vroeg en uitgerust opgestaan als de afgelopen week . En geloof me ik ben een probleem geval

18 januari 2018

Nico

Ik was erg skeptisch maar heb echt heerlijk geslapen na gebruik!

17 januari 2018

Hans Alphen a/d Rijn

Zoals beloofd – bij het persoonlijk halen van 12 blikjes NOX – kan ik stellen dat ik beter, vooral dieper slaap en als het ware in HD droom. Net 24 blikjes besteld.

14 januari 2018

Massimo

Normally I wake up multiple times during the night. A friend of mine recommended NOX so I tried it. I only woke up once after drinking it, instead of the usual 4/5 times. I also fell back asleep very quickly. Happy!

02 januari 2018

Eileen

Nox dosent werk, its all between your ears.ive tried it a few times also my husband and we kept waiting for sleep to come but it just didnt happen.

Hello Eileen,

Thank you for your review. It’s a shame to hear that NOX did not provide you the expected results. Everyone experiences it differently and luckily it provides positive outcomes for the majority of our clients.

We recommend to try it at least three nights in a row and also make sure to relax before going to bed.

Best,
Team NOX

15 december 2017

Tim

Normaal staar ik nog uren naar de klok. Blij dat ik nu voor de verandering eindelijk snel in slaap viel!

04 december 2017

Hannie Mulder

Helaas het had op mij geen enkel effect

04 december 2017

Ria

Ik heb 2 maal een blikje gebruikt. Ik val normaal snel in slaap, maar slechts voor
1 1/2 uur, dan even wakker en dan weer 1 12 uur slapen. Ik wilde dit drankje proberen om te kijken of ik dan meer dan 4 uur achter elkaar zou slapen. Helaas ik blijf tot zeker 2.30 uur wakker en val dan voor slechts 1 1/2 uur in slaap en niet langer. Dus ik reageer niet goed op deze drankjes. Ik moest overigens een ster selecteren maar ik geef eigenlijk geen ster

03 december 2017

jan

voel mij overdag fitter

01 december 2017

ineke

Pas een nacht gebruikt, maar merk geen verschil Was net als anders om 4 uur klaar wakker. Probeer het vanavond toch nog maar een keer.

30 november 2017

Koert

Ik ben best wel een hopeloos geval wat betreft uitgerust wakker worden. Nu las ik toevallig iets in de Telegraaf over dit product, dus maar geprobeerd. Was echt positief verrast met het resultaat!

30 november 2017

Hans

Normaal word ik meerdere keren wakker op een nacht, maar na NOX viel het me erg mee 🙂

28 november 2017

Hardy

Herkenbaar dat het niet werkt.
Droomsap is het proberen waard.
Klinkt wat simpel. Als het maar werkt. Lijkt mij.
1 theelepel voor het slapen gaan
Suces

28 november 2017

Piet

Eindelijk een keertje 8 uur geslapen.

08 november 2017

Edwin

Ik heb ook het de 3 blikjes NOX gekocht om te kijken of ik ook nu eens lekker kan doorslapen. Maar helaas het werkt totaal niet bij mij en moest toch weer rond 2:00uur naar het toilet. Al die tijd wakker gelegen. Een nare bijkomstigheid is dat na het leeg drinken van het blikje, bij toeval onder het blik zagen de blikjes NOX over de EXPIRATIE tijd waren. Volgens de opdruk was de uiterste datum 31 oktober 2017. En dat vinden we heel erg slecht. Diverse keren gebeld, maar ze nemen gewoon niet op, vermoedelijk weten wel degelijk dat ze fout bezig zijn. We hebben reeds een e-mail gestuurd en we zijn benieuwd of ze reageren.

Hoi Edwin,

 

Tot onze spijt staan op een aantal NOX blikjes onjuiste houdbaarheidsdata vermeld. We zijn hier zelf net achter en zijn momenteel druk bezig voorgaande (en toekomstige) klanten hiervan op de hoogte te stellen.

De blikjes met houdbaarheidsdatum 31-10-2017, zijn in werkelijkheid houdbaar tot 31-01-2018.

 

Vervelend om te horen dat NOX voor jou niet het gewenste effect heeft gehad. Binnenkort starten we een gratis onderzoek bij NOX, daarmee kun je meer over je eigen slaap te weten komen. Naast inzichten in je eigen slaap, bieden we op basis van de resultaten ook persoonlijk slaapadvies. Hopelijk kunnen we je in de toekomst op deze manier alsnog helpen beter te slapen.

 

Voor meer informatie over het onderzoek en of vragen/feedback kun je mij persoonlijk contacten op simon@noxsleepdrink.com, dan help ik je naar wens verder.

 

Bedankt voor je review, vriendelijke groet,

Simon (medeoprichter)

13 oktober 2017

Arjun

Ik dacht ik probeer het even en ik merkte het effect sochtends wel enorm. Normaal niet zo’n ochtendmens maar dit was heerlijk wakker worden…

Hoi Arjun,

 

Goed om te horen dat je lekker bent wakker geworden met NOX.

 

We proberen met NOX alle aspecten van slaap aan te pakken: slaap vatten, doorslapen, uitgerust wakker worden.

Omdat iedereen anders is verschilt het effect van NOX soms enigszins per persoon.

Persoonlijk ervaar ik van NOX ook vooral een heel uitgeslapen gevoel.

Bedankt voor je review!

 

Vriendelijke groet,

Simon (medeoprichter)

12 oktober 2017

T. Á.

Het slaapdrankje werkte niet goed. Sneller in slaap vallen was niet zo
Beter slapen niet
En frisser wakker worden ook niet

05 oktober 2017

Hans van der sluis

Vol verwachting, na meerdere positieve reviews te hebben gelezen, 48 NOX blikjes besteld om door te kunnen slapen. Maar na 30 blikjes geen resultaat, jammer.

06 september 2017

Nick

Ik heb een 3-pack van NOX uitgeprobeerd om te kijken of het effect heeft op mijn slaap. Dit omdat ik vaak midden in de nacht wakker wordt en vervolgens moeilijk in slaap kan komen. NOX had eigenlijk meteen effect. Ik merkte dat ik beter in slaap kwam en beter doorsliep. Zeker voor herhaling vatbaar..

02 september 2017

Tanja

Geen positieve verandering naar het drinken van NOX.

31 augustus 2017

Dick

Ik probeer zo nu en dan de hasj in de avond te laten liggen. Echter heb ik dan moeite met in slaap vallen, dit spul maakte mij slaperig genoeg om vrijwel direct in te slapen en heeft een prettigere werking voor mij dan een melatoninepil.

29 augustus 2017

Eva

Proefpakket gekocht van 3 blikjes. Werkt niet. Voelde niks geen extra ontspanning en sliep nog steeds slecht in

17 augustus 2017

Anne

Ik slaap al jaren slecht door de overgang. Nox geprobeerd. Ik werd nog wel een keer wakker, maar sliep langer door en werd uitgeruster wakker dan ik in lange tijd heb meegemaakt.

09 augustus 2017

Kimberley

Ik was een stuk duffer na het drinken van NOX en viel daardoor ongekend snel in slaap. Heerlijk geslapen!! en ook fris weer wakker:)!

07 augustus 2017

Emmelien

Ik blijf me verbazen over hoe veel beter ik opsta na het nemen van NOX voor het slapen gaan, hoe lang of kort ik ook slaap.

07 augustus 2017

Michiel

Als ik mijn kussen raak slaap ik, maar wil nog weleens ’s nachts wakker worden om vervolgens weer een tijdje wakker te liggen voordat ik weer in slaap val. NOX geprobeerd, en echt een goede nacht gemaakt. Daardoor voelde ik me ook nog eens sinds lange tijd, fitter bij het opstaan!

07 augustus 2017

Jan de Vries

Ik heb goed geslapen met NOX. Voor inslapen werkte het bij mij redelijk (niet extreem goed) maar ik heb zeker wel beter doorgeslapen terwijl ik meestal een aantal keer wakker wordt per nacht. Ik zou het anderen aanraden om NOX te proberen.

07 augustus 2017

Jonathan

Na meerdere zaken te hebben geprobeerd om maar een goede nachtrust te hebben, twee dagen geleden ook NOX maar eens geprobeerd. Heerlijk geslapen, maar nog belangrijker, ik stond weer als herboren op, echt fijn!

07 augustus 2017

Diego

Forced by my roommate I tried this sleep drink with huuuuuuge skepticism. It tastes good but most importantly it really helps you sleep. I'm not the kind of guy that leaves any product review at all unless it is very negative but I was particularly surprise with this drink's effect and I would recommend it to everyone with sleeping issues or just everyone that wants to sleep better.

04 augustus 2017

San Tino

Na toch een beetje sceptisch tegenover een slaapdrankje te staan, ben ik helemaal om. Ik viel makkelijker in slaap en toen ik wakker was geworden voelde ik mij energieker omdat ik voor mijn gevoel dieper had geslapen.

Aanrader!

04 juli 2017

Sarah Koos

Ik kan de laatste maanden niet goed inslapen en ik word vaak ook te vroeg wakker. Op de avond dat ik NOX dronk voelde het niet alsof ik bedwelmd raakte maar ik viel wel heel vroeg in slaap en ik werd pas na 8 uur wakker. Echt heel fijn! Ik weet niet of het toeval was want het voelde niet bedwelmend maar ik ga het zeker nog een keer proberen.

19 april 2017

Annemarie

“Ik drink een half blikje per keer en slaap wat dieper en word er ontspannen van”

22 maart 2017

DSK

“Awesome”

06 februari 2017

Thomas

“Beetje zelfde effect als sleep juice, maar minder moe de ochtend erna.”

04 februari 2017

Jimmy

“Heb het duidelijk gevoeld. Werd opeens heel suf ging liggen en was weg. Heb heerlijk kunnen slapen! Dank jullie wel”

04 februari 2017

Jeannette

“I felt sleepy but did not fall asleep and have been out of bed for 1.5 hours during the night”

15 januari 2017

Jerry

“Een algehele relaxatie over mijn lichaam en mijn ogen voelde erg zwaar aan. Je valt lichtelijk weg, zo voelt het.”

01 januari 2017

Anna

Werd slaperig, terwijl ik vaak nog wakker lig of nog filmpjes ga kijken (wat nu dus niet nodig was). Ook heb ik de hele nacht geslapen zonder wakker te worden, terwijl ik vaak toch even wakker word na een paar uur slaap.

18 december 2016

Yvonne

Het drankje had helaas geen enkel effect op mijn nachtrust. Ik hen nog steeds onrustig geslapen, werd vaak wakker en stond vermoeid op.

14 december 2016

Michel

20 november 2016

Alexandre

Ik werd uitgerust wakker.

14 november 2016

Anna

5 avonden achtereen, een half uur voor het naar bed gaan, een blikje NOX gedronken. Helaas voor mij geen enkel resultaat. Heb totaal niets waargenomen van enig effect dan ook!

05 november 2016

Lauren Verster

Ik heb een paar keer nox geprobeerd nu en heb echt het idee dat ik lekkerder wakker wordt, alsof ik zachter en rustiger geslapen heb. Mijn geliefde vriend voelt nooit wat (van niks-daar kun je alles ingooien), maar zelfs die heeft het idee dat hij nu wel dieper sliep. Ik zou het een keer proberen. PS. Kan het eigenlijk samen met een wijntje?

04 november 2016

Kimberley

Het concept is goed, natuurlijk in slaap en uitgerust wakker, maar het werkte totaal niet, helaas. Smaak is goed, soort prijzige limonade (;

22 oktober 2016

Chris van der Marel

Heb het drankje voor het eerst gedronken en gaf mij zeker een rustig/slaperig gevoel en over de smaak valt voor mij niet te twisten, lekker kaneelachtig! Toi toi. Dus; Onder de 18 nix en boven de 18 voor iedereen en overal!

21 oktober 2016

Mo Kam

Not faster, but i definitly woke up more refreshed.

20 oktober 2016

Martin Heller

sleeping in better staying asleep no positive effect waked up with a headache

15 oktober 2016

Olivier

Ik sliep goed. Ik had al een paar dagen een verkeerd ritme die ik niet kon doorbreken. Viel elke nacht pas rond 04.00 in slaap. Ik had nox om 23.00 gedronken. Eerst voelde ik me ontspannen en om half één had ik zin om te slapen en dat lukte. Eindelijk. Goed geslapen en wakker geworden.

13 oktober 2016

Marty

I don’t have any sleeping problems but the drowsiness after drinking NOX was clearly noticeable.

07 oktober 2016

Annelies

Inderdaad, het drankje maakt slaperig. Nu is inslapen niet mijn probleem maar na twee uur weer wakker worden. Helaas heeft NOX me deze uren niet geholpen en lag ik alsnog wakker. Maar het was het proberen waard en de smaak was prima.

03 oktober 2016

Marie

Every now and then it can take a while for me to get to sleep because I’m quite active during the day and can’t seem to ‘ unwind’, which does have a effect on my overall performance the following morning. I’ve tried this a few times now and the difference is subtle, but noticable: I seem to gain that extra hour of sleep that I so desperately need, and I wake up quite less grumpy and ready to take on the day. I’d highly recommend this for people struggling with that same problem! The taste is perfectly fine as well. I do prefer it chilled, it makes it nice and refreshing.

26 september 2016

Ray

Normaal gesproken duurt het vaak even voordat ik inslaap, ik word meestal meerdere keren per nacht wakker en ik slaap gemiddeld rond de 6 uur. Gisteravond 45 min voor het slapen gaan het blikje opgedronken. Best een lekker drankje! Na 30 min werd ik duf en ging ik naar bed. Toen ik mijn kussen raakte was ik weg, al gebeurt dat wel vaker. Ik heb 8,5 uur geslapen en ik ben maar 1x wakker geworden om te plassen, mijn telefoon was die nacht uitgevallen waardoor mijn wekker niet af ging. Ik voelde me na het ontwaken erg uitgerust al is dat logisch na 8,5 uur slaap. Wel werd ik steeds duffer naarmate de dag vorderde, alsof ik in een roes zat… Kortom, lekker geslapen maar met voor mij misschien een bijwerking. En door een samenloop van omstandigheden kan ik de werking niet 100% objectief beoordelen maar ik ga het zeker nog een keer proberen als ik de dag er na vrij ben.

20 september 2016

Janine Osmers

Heerlijk geslapen

19 september 2016

Annika

Al een paar minuten na het drinken van Nox werd ik rozig en slaperig. Binnen no time heerlijk ingedut en de volgende ochtend als herboren wakker. Aanrader!

19 september 2016

Tineke

absoluut niet beter, eerder … veel wakker geworden en al vroeg helemaal niet meer geslapen … 1 ster is helaas te veel

19 september 2016

Haneen

Ik sliep zeker beter met Nox, het voelde alsof ik dieper sliep. De smaak van Nox vind ik een beetje aan de zoete kant smaken maar de kruiden erin zijn heerlijk! Ga zo door!

07 september 2016

Danielle

Geweldige nachtrust. Ik viel als een blok in slaap en werd fris en fit wakker. Aanrader!

07 september 2016

Menar

Ik viel vrij snel inslaap voor mij doen. Normaal gesproken Schriek ik een paar keer wakker maar met Nox sliep ik heerlijk door! Het lijkt wel een wonder middel. Ik had ook het gevoel dat ik uitgerust wakker werd. Het is vast en zeker een middel die ik iedereen aanraad en gun!!!

04 september 2016

Leon

Beter geslapen. Na een aantal biertjes heb ik lekker geslapen

03 september 2016

Nina

Werd wel echt moe na een uur.. maar was ook laat. Daarbij vond ik hem erg kaneelig… maar dat is smaak en daar ging het niet om..

23 augustus 2016

Hedzer

Goed tot rust gekomen ’s avonds vanuit een hectische dag en daardoor goed in slaap kunnen vallen.

22 augustus 2016

Arne

Lekker! Een soort van chille thee smaak, frisdrank maar niet fizzie maar relaxed. Ik slaap over het algemeen goed dus weet niet zeker of ik er nu beter van sliep, weet wel zeker dat het lekker was.

22 augustus 2016

Danielle

To be very honest, I was very sceptical about Nox after just reading about it. I was how ever, so pleasantly surprised after sleeping like a child and especially, waking up as if I was on holiday. It truly lives up to its name! Whether I have been partying, am stressed or anxious, or just cannot sleep, it does the same every time. Thanks for being there to improve my quality of life!

20 september 2015

Jay

NOX had bij mij een kalmerende werking

20 september 2015

Nikki

Het gevoel dat je spieren wat slapper worden.

19 september 2015

Hans

Warm en intens bij het opdrinken en bij het inslapen zonk ik weg in me bed

16 september 2015

Aidra

Het krijgen van een rozig gevoel voor het slapen gaan. ‘S ochtends werd ik uitgerust wakker.

14 september 2015

Gaia

Niet te sterke werking voor mij

13 september 2015

Wouod

Iets doezeliger

13 september 2015

Kim

Rustgevende werking

13 september 2015

Nien

Ik viel wel heel erg snel in slaap.

13 september 2015

Lisa

Beetje slaperig

13 september 2015

Mara

Weinig, wel lekker geslapen

04 september 2015

Ainy

Bij het inslapen merkte ik wel degelijk verschil. Mijn gedachten werden merkbaar langzamer en communiceren ging minder makkelijk. Niet op een onprettige manier overigens. Ik wilde slapen ipv kletsen en dat is goed.

04 september 2015

Michel

Meer ontspannen

02 september 2015

Nora

Een hele diepe slaap terwijl ik met 30 man in een tent sliep. en fit wakker worden

01 september 2015

Nino

Na 4 dagen hard werken was het moeilijk om het werkelijk effect te meten maar de dag nadat ik NOX had genomen was de meest energieke.

14 september 2014

Leah

Ik sliep erg snel in, zonder dat moment van ‘malen’ of andere gedachten.