Shop

Over ons

Vanzelfsprekend houden wij van goed slapen. In 2014 namen wij, Cinta, Simon en Fanar, ons voor om een slaapdrank te maken met als doel: een goede nachtrust voor iedereen. Wij willen mensen de gelegenheid geven om uit te schakelen in een wereld die altijd aan staat. Voor drie jaar hebben wij, in samenwerking met wetenschappers, onderzoek gedaan naar de juiste natuurlijke ingrediënten. En in 2017 konden we eindelijk weer een oog dicht doen. Voor veel mensen doet NOX Sleep Drink zijn werk.

Met NOX Sleep Drink is ons doel nog niet voltooid. Mensen zijn allemaal verschillend waardoor ook de effectieve ingrediënten van NOX Sleep Drink niet op iedereen dezelfde uitwerking hebben. Door feedback en verder onderzoek naar slaap en natuurlijke ingrediënten willen wij ervoor zorgen dat steeds meer mensen goed kunnen slapen.

Ons team

Cinta Abell

Founder, Product & Strategie

Cinta gelooft dat controle over je eigen leven hebben belangrijk is.

Cinta Abell

Founder, Product & Strategie

Cinta gelooft dat controle over je eigen leven hebben belangrijk is. Mensen die slecht slapen en vermoeid wakker worden ervaren vaak geen controle waardoor ze voor vervelende verrassingen komen te staan. Daarentegen, als je controle hebt kun je zelf kiezen hoe je het leven leidt.

Sinds het begin van haar studieperiode wordt Cinta geïnspireerd door producten die mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Na haar BSc Psychologie en BSc Farmaceutische wetenschappen behaalde zij haar MSc aan de University College London, waar zij onderzoek deed naar natuurlijke antidepressiva. Tijdens dit onderzoek kwam ze erachter dat slapen voor veel mensen een probleem is. Met NOX wilt ze mensen de mogelijk bieden het beste uit de nacht, en daardoor uit de dag, te halen.

Simon Padt

Founder, Brand & Marketing

Sporten, feesten, avontuur, werken, het kan altijd beter, het kan altijd meer… maar is dat wel zo?

Simon Padt

Founder, Brand & Marketing

Sporten, feesten, avontuur, werken, het kan altijd beter, het kan altijd meer… maar is dat wel zo? Nee, want als je niet kunt slapen houden dromen vanzelf op. Simon is overtuigd dat juist in drukke tijden een goede nachtrust geen overbodige luxe is. Voor hem is rust essentieel om dichtbij zichzelf te staan en het leven te leven zoals hij dat zelf wilt. Hij heeft NOX opgericht omdat hij mensen wil helpen te ontspannen en te slapen. Voorafgaand heeft hij een studie Maatschappelijk Werk afgerond en een master Sociologie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn creativiteit heeft hij ingezet bij het opzetten en produceren van feestconcept Klauterwerck, dat in 2014 de Gouden Kabouter Prijs heeft gewonnen. Fladderend van nachtvlinder naar dagvlinder leidt hij bij NOX het Brand & Marketing departement.

Fanar Al-Obaidy

Founder, Operations, Sales & Investments

Fanar werkt om dingen voor elkaar te krijgen. En dat gaat het beste met een uitgeslapen hoofd.

Fanar Al-Obaidy

Founder, Operations, Sales & Investments

Fanar werkt om dingen voor elkaar te krijgen. En dat gaat het beste met een uitgeslapen hoofd. Als zoon van een kleine ondernemer is het zakendoen er al met de paplepel ingegoten. In zijn studententijd heeft hij DiplomaNu opgericht, een bijles service voor basis- en middelbare scholieren. Op 21-jarige leeftijd heeft hij zijn MSc in Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Na zijn studie wilde hij graag onderdeel worden van een bedrijf waar hij duurzame relaties op kan bouwen. Een bedrijf waar zoveel mogelijk mensen bij de groei betrokken worden, zowel klanten als medewerkers. Dat werd NOX. En bij NOX houdt slaap hem wakker.

Liv Stig

Social Media Manager

Liv is de sociaalste slaper van ons allen. Zij deelt het allemaal en met iedereen.

Liv Stig

Social Media Manager

Liv is de sociaalste slaper van ons allen. Zij deelt het allemaal en met iedereen. Als je wilt weten hoe, dan kan je dat op Facebook en Instagram bekijken. Liv heeft een bachelor in Communicatiewetenschap afgerond en werkt nu als social media freelancer.

Emma Maes

Project & Event Manager

Emma´s avontuur met NOX begon toen het nog een grote chaos was.

Emma Maes

Project & Event Manager

Emma´s avontuur met NOX begon toen het nog een grote chaos was. Een beetje zoals het oude scheppingsverhaal van de Grieken. Emma heeft in uitgestrekte malende wanorde, orde gecreëerd. En dit doet zij nog steeds, elke dag weer. Niet alleen voor NOX maar ook voor ID&T en Air Events.

Dominique Verschragen

Content Schrijver

Do houdt zoveel van slapen dat ze met moeite op tijd komt.

Dominique Verschragen

Content Schrijver

Do houdt zoveel van slapen dat ze met moeite op tijd komt. Aan de Universiteit van Amsterdam, heeft ze de bachelor Literatuurwetenschappen en de master New Media and Digital Culture afgerond. Van Dostojewski, Gogol en Hermans naar social media, algoritmes en platform studies. Ze is al sinds het begin bij NOX betrokken. En heeft al heel veel boeken en onderzoeken over slaap gelezen. Als je iets wilt weten kun je het aan haar vragen. Zij vindt echt niks slaapverwekkend, zelfs grammatica niet.

Wessel de Jong

Data Automatisering

Als Wessel een duizendpoot zou zijn zou hij met duizend poten goed uit bed stappen.

Wessel de Jong

Data Automatisering

Als Wessel een duizendpoot zou zijn zou hij met duizend poten goed uit bed stappen. Wessel beheert de datastromen van NOX. Daarnaast doet hij een master Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit van Utrecht.

Francesca Barchiesi

Ontwerper

Francesca is altijd nieuwsgierig. Ze wil graag weten hoe alles gemaakt wordt en hoe het allemaal werkt.

Francesca Barchiesi

Ontwerper

Francesca is altijd nieuwsgierig. Ze wil graag weten hoe alles gemaakt wordt en hoe het allemaal werkt. En daar kan ze uren van wakker liggen. Francesca is ontwerper, een Italiaanse. Aan de Institute Of Higher Education For Industrial Art And Design in Faenza heeft ze de master Product & Communication Design afgerond. Heb je wel eens goed naar de O van NOX gekeken? Die representeert de oneindige overgang van dag naar nacht.