Bestel NOX

Good nights, great days

Als je een rustige aanloop naar slaap neemt, heb je een betere nachtrust, begint je dag meer uitgeslapen en krijg je makkelijker voor elkaar waar je van droomt (en dat slaapt natuurlijk lekker).

Met andere woorden: beter slapen is volgens ons de basis om meer uit je dag te halen. En met dat simpele inzicht begon voor ons een jarenlange zoektocht naar een middel dat heel veel mensen daarbij kan helpen.

Die zoektocht was (en is) lang omdat onze eisen hoog zijn. Zo wilden we alleen iets maken dat volledig natuurlijk is. Niet gokken naar de werking, maar gedegen onderzoek doen. Lichaamseigen processen niet vervangen of verstoren, maar juist versterken.

Wij zijn Cinta Abell, Simon Padt en Fanar Al-Obaidy en samen met een sterk team maken we NOX Sleep Drink. We hopen dat het ook jou de rust brengt om je dag opgeladen te starten.

Ons team

Cinta Abell

Founder, Product & Strategie

Cinta gelooft dat controle over je eigen leven hebben belangrijk is.

Cinta Abell

Founder, Product & Strategie

Cinta gelooft dat controle over je eigen leven hebben belangrijk is. Mensen die slecht slapen en vermoeid wakker worden ervaren vaak geen controle waardoor ze voor vervelende verrassingen komen te staan. Daarentegen, als je controle hebt kun je zelf kiezen hoe je het leven leidt.

Sinds het begin van haar studieperiode wordt Cinta geïnspireerd door producten die mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Na haar BSc Psychologie en BSc Farmaceutische wetenschappen behaalde zij haar MSc aan de University College London, waar zij onderzoek deed naar natuurlijke antidepressiva. Tijdens dit onderzoek kwam ze erachter dat slapen voor veel mensen een probleem is. Met NOX wilt ze mensen de mogelijk bieden het beste uit de nacht, en daardoor uit de dag, te halen.

Simon Padt

Founder, Klankbord

Sporten, feesten, avontuur, werken, het kan altijd beter, het kan altijd meer… maar is dat wel zo?

Simon Padt

Founder, Klankbord

Sporten, feesten, avontuur, werken, het kan altijd beter, het kan altijd meer… maar is dat wel zo? Nee, want als je niet kunt slapen houden dromen vanzelf op. Simon is overtuigd dat juist in drukke tijden een goede nachtrust geen overbodige luxe is. Voor hem is rust essentieel om dichtbij zichzelf te staan en het leven te leven zoals hij dat zelf wilt. Hij heeft NOX opgericht omdat hij mensen wil helpen te ontspannen en te slapen. Voorafgaand heeft hij een studie Maatschappelijk Werk afgerond en een master Sociologie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn creativiteit heeft hij ingezet bij het opzetten en produceren van feestconcept Klauterwerck, dat in 2014 de Gouden Kabouter Prijs heeft gewonnen.

Fanar Al-Obaidy

Founder, Marketing & Sales

Fanar werkt om dingen voor elkaar te krijgen. En dat gaat het beste met een uitgeslapen hoofd.

Fanar Al-Obaidy

Founder, Marketing & Sales

Fanar werkt om dingen voor elkaar te krijgen. En dat gaat het beste met een uitgeslapen hoofd. Als zoon van een kleine ondernemer is het zakendoen er al met de paplepel ingegoten. In zijn studententijd heeft hij een bijles service opgericht voor basis- en middelbare scholieren. Op 21-jarige leeftijd heeft hij zijn MSc in Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Na zijn studie wilde hij graag onderdeel worden van een bedrijf waar hij duurzame relaties op kan bouwen. Een bedrijf waar zoveel mogelijk mensen bij de groei betrokken worden, zowel klanten als medewerkers. Dat werd NOX. En bij NOX houdt slaap hem wakker.

Liv Stig

Social Media Manager

Liv is de sociaalste slaper van ons allen. Zij deelt het allemaal en met iedereen.

Liv Stig

Social Media Manager

Liv is de sociaalste slaper van ons allen. Zij deelt het allemaal en met iedereen. Als je wilt weten hoe, dan kan je dat op Facebook en Instagram bekijken. Liv heeft een bachelor in Communicatiewetenschap afgerond en werkt nu als social media freelancer.

Emma Maes

Project & Event Manager

Emma´s avontuur met NOX begon toen het nog een grote chaos was.

Emma Maes

Project & Event Manager

Emma´s avontuur met NOX begon toen het nog een grote chaos was. Een beetje zoals het oude scheppingsverhaal van de Grieken. Emma heeft in uitgestrekte malende wanorde, orde gecreëerd. En dit doet zij nog steeds, elke dag weer. Niet alleen voor NOX maar ook voor ID&T en Air Events.

Dominique Verschragen

Content Schrijver

Do houdt zoveel van slapen dat ze met moeite op tijd komt.

Dominique Verschragen

Content Schrijver

Do houdt zoveel van slapen dat ze met moeite op tijd komt. Aan de Universiteit van Amsterdam, heeft ze de bachelor Literatuurwetenschappen en de master New Media and Digital Culture afgerond. Van Dostojewski, Gogol en Hermans naar social media, algoritmes en platform studies. Ze is al sinds het begin bij NOX betrokken. En heeft al heel veel boeken en onderzoeken over slaap gelezen. Als je iets wilt weten kun je het aan haar vragen. Zij vindt echt niks slaapverwekkend, zelfs grammatica niet.

Wessel de Jong

Data Automatisering

Als Wessel een duizendpoot zou zijn zou hij met duizend poten goed uit bed stappen.

Wessel de Jong

Data Automatisering

Als Wessel een duizendpoot zou zijn zou hij met duizend poten goed uit bed stappen. Wessel beheert de datastromen van NOX. Daarnaast doet hij een master Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit van Utrecht.

Francesca Barchiesi

Ontwerper

Francesca is altijd nieuwsgierig. Ze wil graag weten hoe alles gemaakt wordt en hoe het allemaal werkt.

Francesca Barchiesi

Ontwerper

Francesca is altijd nieuwsgierig. Ze wil graag weten hoe alles gemaakt wordt en hoe het allemaal werkt. En daar kan ze uren van wakker liggen. Francesca is ontwerper, een Italiaanse. Aan de Institute Of Higher Education For Industrial Art And Design in Faenza heeft ze de master Product & Communication Design afgerond. Heb je wel eens goed naar de O van NOX gekeken? Die representeert de oneindige overgang van dag naar nacht.