Bestel NOX

FAQ | Antwoord op de meeste vragen

Hier vind je antwoorden op de vragen die we vaak krijgen.
Staat die van jou er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is NOX?

NOX is een gezond, natuurlijk en effectief slaapdrankje, dat de nachtrust bevordert. De unieke formule van NOX zorgt ervoor dat je gemakkelijker in slaap valt en een betere slaapkwaliteit hebt waardoor je vol goede energie de dag in stapt. Wij leven in een tijd gekenmerkt door productieve, prikkelende, avontuurlijke leefstijlen. Een slechte nachtrust is niemand onbekend en daar willen wij wat aan doen!

Is NOX helemaal natuurlijk?

Ja. NOX is helemaal natuurlijk en bevat geen melatonine, conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers of synthetische geur-, kleur- of smaakstoffen.

Waarom zou NOX mijn dagelijkse prestatievermogen verbeteren?

Je drinkt NOX als je door omstandigheden moeite hebt om in slaap te vallen en/of een onderbroken nachtrust hebt. NOX stimuleert je nachtrust omdat de ingrediënten ervoor zorgen dat je gemakkelijker in slaap valt en rustig kunt doorslapen. Het is geen geheim dat een nacht goed slapen voor een goede dag zorgt: we voelen ons energieker, zelfverzekerder en blijer. Een goede nachtrust is belangrijk voor elke prestatie… Good Nights, Great Days.

Hoe weet ik of NOX werkt?

Als je NOX nog nooit hebt gedronken dan kun je kijken bij de reviews in het hoofdmenu. Op de website kun je wetenschappelijke onderzoeken bekijken over de effecten van de ingrediënten.
Als je NOX zelf hebt gedronken kun je jezelf een paar basis vragen stellen. Viel ik gisteren gemakkelijker in slaap? Voel ik me uitgeruster? Heb ik meer energie? Een andere mogelijkheid is om een slaap-app te gebruiken die je slaap meet en dit te vergelijken met de avonden dat je NOX niet hebt gedronken. Wij zijn erg benieuwd naar jou ervaring, hier kan je jou ervaring met ons delen.

Heeft NOX dezelfde uitwerking op iedereen?

Nee, NOX heeft niet dezelfde uitwerking op iedereen. Mensen zijn verschillend, ook met betrekking tot slaap. Er zijn verschillende redenen waarom mensen niet kunnen slapen en daarom zal NOX op verschillende mensen een ander effect hebben. Voor de meesten zal NOX de juiste dosering hebben maar het kan ook dat de dosis te mild of te sterk is.

Heb ik minder slaap nodig als ik NOX drink?

Nee, een goede nachtrust heeft zowel betrekking op kwantiteit als op kwaliteit. NOX verbetert de kwaliteit van je slaap maar slaap bestaat uit verschillende slaapfases en die fases moet je meerdere keren doorlopen om uitgerust wakker te worden.

Wat zijn de ingrediënten?

De NOX blend is gebaseerd op mulungu, een unieke plant uit Brazilië, die daar in apotheken als extract wordt verkocht voor een betere slaap. Wij hebben mulungu naar naar Nederland gehaald en in samenwerking met wetenschappers  verwerkt  in een uniek recept van mulungu, tilia, passiflora en valeriaan. De speciale blend helpt bij het inslapen, doorslapen en uitgerust wakker worden.

Hoe zijn de ingrediënten in NOX bepaald?

Op basis van wetenschappelijk studies en in samenwerking met experts op het gebied van planten en plantextracten zijn de ingrediënten en de receptuur samengesteld. De huidige samenstelling van NOX is het resultaat van twee jaar lang voortdurend nieuwe versies testen en bespreken. Bij elke nieuwe versie zijn we opnieuw in gesprek gegaan met elkaar, onze vrienden, familie, doelgroep en wetenschappers.

Waar komen de ingrediënten van NOX vandaan?

Wij halen onze ingrediënten daar waar ze groeien onder ideale omstandigheden. Indien mogelijk worden onze planten lokaal gegroeid, om zo de natuur een handje te helpen. Mulungu komt uit Brazilië, tilia uit Nederland en passieflora uit verschillende plekken in de tropen. In Nederland halen we de werkzame stoffen uit de planten.

Is NOX glutenvrij?

Ja, NOX is glutenvrij.

Wat is het beste moment om NOX te drinken?

Dit is afhankelijk van de reden waarom je NOX drinkt. Ga je morgen een belangrijke prestatie leveren of ben je net naar de andere kant van de wereld gevlogen? Dan volstaan één à twee avondjes NOX. Als je na een weekend vol feestjes slaap probeert in te halen, dan raden wij aan om elke avond NOX te drinken totdat je weer uitgerust bent. Hetzelfde geldt voor perioden van stress en andere gebeurtenissen die invloed hebben op een goede nachtrust.

Is het verstandig om NOX met eten te combineren?

Er is geen noodzaak om te eten voordat je NOX drinkt. Mocht je trek hebben, dan kan dat natuurlijk wel al zorgt een volle maag dat het langer duurt voordat NOX inwerkt.Vermijd snoep en chocola vlak voor het slapen gaan.

Kan ik na NOX nog een hapje eten?

Ja, eten is niet van invloed op de werking van NOX al zorgt een volle maag wel dat het langer duurt voordat NOX inwerkt. Al kun je beter geen zoetigheden eten voor het slapen gaan.

Zou ik moeten stoppen met koffie als ik NOX drink?

Nee, er is geen reden om een kopje koffie in de ochtend over te slaan. Het is natuurlijk niet aan te raden om vlak voor bedtijd nog een kopje koffie te drinken.

Als ik een jetlag wil bestrijden, wanneer kan ik dan het best NOX drinken?

Als de plaatselijke tijd op de nieuwe bestemming een stuk later is dan op de plaats van vertrek. Bijvoorbeeld, het is 00.00 op de nieuwe bestemming en 15.00 op de plaats van vertrek, dan ben je waarschijnlijk nog lang niet slaperig tegen de tijd dat je naar bed wilt gaan. In dit geval is de beste oplossing om NOX een uur voordat je wilt gaan slapen te drinken. Door je ritme meteen aan te passen aan de plaatselijke tijd reduceer je de klachten die bij jetlags horen.

Als de plaatselijke tijd op de nieuwe bestemming een stuk vroeger is dan op de plaats van vertrek. Bijvoorbeeld, het is 13:00 op de nieuwe bestemming en 22:00 op de plaats van vertrek. Dan word je waarschijnlijk te vroeg slaperig op de nieuwe bestemming. De beste oplossing is dan om NOX te drinken voordat je het vliegtuig ingaat zodat je in het vliegtuig kan slapen en je op de nieuwe bestemming meer energie hebt om langer wakker te blijven.

Wat is de dosering van NOX?

Eén blikje NOX bevat een enkele dosis. Wij adviseren om niet meer dan één blikje/dosis per keer te nuttigen. Het effect van NOX verbeterd niet bij het verhogen van de dosis. Als je erg gevoelig bent voor NOX, of het effect te zwaar vind, raden we je aan om minder dan één blikje te drinken.

Waar kan ik NOX kopen?

Je kan NOX online kopen of in geselecteerde winkels in Amsterdam. Binnenkort hebben we een winkelzoeker, nu vind je hier een overzicht van alle winkels waar NOX wordt verkocht:

  • Sterk
  • G&W gezondheidswinkels
  • xBank
  • Pinguin avondverkoop
  • Dolf avondverkoop

Hoe wordt NOX bezorgd?

NOX werkt samen met BubblePost voor de distributie van NOX. BubblePost is gespecialiseerd in Smart City Delivery. Met elektrische fietsen en elektrische busjes bezorgt BubblePost de bestelde producten zonder dat dit negatieve effecten voor het milieu heeft.

Is het veilig om na NOX te rijden?

NOX zorgt ervoor dat je in een slaperige toestand verkeert. We raden het daarom af om nog te rijden nadat je NOX hebt gedronken.

Kan ik meer dan een drankje per avond drinken?

Het wordt afgeraden om meer dan één blik NOX per avond te drinken. Dit versterkt niet de werking van het drankje aangezien NOX zorgvuldig is gedoseerd, en het kan voor bijwerkingen zorgen.

Word ik nog wakker van mijn wekker of huilend kind?

Ja. Tijdens de natuurlijke slaap zijn de meeste mensen gevoelig voor geluiden en veranderingen in de nabije omgeving. Zo worden we – ten goede en ten slechte – wakker van luide buren, huilende baby’s en het geluid van de alarmklok. Omdat NOX is ontwikkeld met als doel ons lichaam te helpen bij het creëren van een natuurlijke nachtrust word je wakker van je huilende kind (mits dit ook het geval is zonder dat je NOX hebt gebruikt).

Kan ik NOX drinken als ik zwanger ben?

NOX is niet getest tijdens zwangerschap. NOX wordt daarom afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Is NOX ook goed voor kinderen?

NOX is niet op kinderen getest, we raden het af om NOX te gebruiken onder de 16.

Kan ik NOX drinken na het gebruik van alcohol?

We hebben NOX getest met het gebruik van alcohol. De combinatie van NOX en alcohol heeft geen negatieve effecten.

Mag NOX in combinatie met antidepressiva gedronken worden?

NOX is niet getest in combinatie met antidepressiva. Wij adviseren om contact op te nemen met je dokter om de mogelijkheden van gecombineerd gebruik te bespreken.

Wat is de dosering van NOX?

Eén blikje NOX bevat een enkele dosis. Wij adviseren om niet meer dan één blikje/dosis per keer te nuttigen. Het effect van NOX verbetert niet bij het verhogen van de dosis. Als je erg gevoelig bent voor NOX, of het effect te zwaar vind, raden we je aan om minder dan één blikje te drinken.