Bestel NOX
01 januari 2018

Nog Slaapwensen voor 2018?

Gelukkig nieuwjaar allemaal. Er is hoogstwaarschijnlijk weer uitgebreid geproost op nieuwe voornemens voor 2018. En ik durf ook wel te wedden dat er om twaalf uur een heleboel onuitgesproken wensen door een heleboel hoofden suisden. En hoe later het werd hoe standvastiger en bombastischer de voornemens werden. In het begin van de avond hoorde ik iemand zeggen: ik begin het nieuwe jaar met twee alcoholloze weken. Een paar champagnes later waren die weken alweer maanden geworden. Nou goed, het nieuwe jaar is begonnen. Laat maar zien allemaal, het is hoogste tijd om de goede voornemens in daden om te zetten.

Bij NOX hebben we even nagedacht over onze slaapwensen. En dan niet de praktische soort zoals: ik wens dat ik volgend jaar een keer kan uitslapen op woensdag. Of ik wens dat ik een keertje op tijd in slaap val. Maar we hebben nagedacht over plekken waar we – als we alles mogen kiezen – een keertje graag willen slapen. Ik ga niet alle wensen herhalen, want alles bij elkaar laten we niks meer te wensen over.

Cynthia, onze Communications Director wenst dat ze in 2018 in een boomhut in Bali mag slapen. Zo eentje zonder muren, met witte gordijnen, midden in de natuur. Maar glamping in de woestijn lijkt haar ook wel wat. Voor de lezers die niet weten wat glamping betekent: het staat voor glamourous camping, de rest mag je zelf invullen. Een specifieke wens die ze heeft is om in de Giraffe Manor in Kenia te slapen.

Foto: wildluxe

Ook Fanar, een van de drie oprichters van NOX, wilt wel een keer in Kenia slapen maar dan in een tent midden in een national park.


Foto: The Luxury Safari Company

Cinta, ook een oprichter van NOX, heeft een wens van een geheel ander allooi uitgesproken. Ze heeft het idee dat ze graag een keertje heel hoog boven een afgrond in een hangmatje wilt slapen. Maar misschien heeft ze wel gisteren in alle stilte gewenst dat haar wens niet in vervulling gaat. Weet je het zeker Cin?


Foto: Catersnews

Simon, hij maakt het drietal compleet, wenst een keer wakker te worden op een zelfgemaakt vlot ergens op de Mekong. Als hij aan wal gaat moet hij eerst nog uitvogelen in welk land hij is.


Daily Express

Dan hebben we Francesca nog, de designer van NOX. Aan haar lijst wil ik eigenlijk geen woorden toevoegen.

Nou goed, ik zelf had gewenst dat ik een keertje door Tasmanië ga wandelen en daar dan kan in een tent ga slapen. En ik denk dat die wens in vervulling gaat want ik sta nu op het vliegveld.

Proost, opdat je allerfijnste slaapwensen in vervulling komen,

NOX-team

Terug